Nyheter

Välkomna till valåret 2022

Några av toppkandidaterna och första tio namnen på valsedeln till kommunfullmäktige samt till region- och riksdagslistorna

Under februari och mars månad har Moderaterna haft nomineringsstämmor och årsmöten och satt laget för framtiden.

Förstanamnet på valsedeln till kommunfullmäktige är Lina Bengtsson, följt av Stefan Larsson och Karin Axelsson.

Nuvarande kommunstyrelsens ordförande Lars Johnsson har fått toppositioner till både region och riksdag, plats tre på båda listorna, tillsammans med Lynn Thulin som har plats fem på riksdagslistan. Karin Axelsson och Urban Widmark har tillika uppdrag i Region Skåne. En bra utdelning för Moderaterna i Hässleholm med starka namn i skånsk politik.

Lars Johnsson, Lina Bengtsson, Lynn Thulin

På kretsårsmötet för de moderata föreningarna i Hässleholms kommun valde Joakim Karlsson att avgå och Bo Persson valdes till ny ordförande. Joakim kommer istället bli en av toppkandidaterna till fullmäktigelistan och fortsätter sitt engagemang för socialnämnden.

Bo Persson välkomnas som ny kretsordförande och Joakim Karlsson avtackas med blommor.

Hej alla Medlemmar!

Nu har vi kommit halvvägs in i mandatperioden 2018-2022. I och med det börjar vi blicka framåt och förbereda de frågor vi vill driva under nästa period.

Men innan dess vill vi nu ge er en halvtidsrapport över vad vi Moderater har åstadkommit i vår kommun så här långt – och det är en hel del!

Trevlig helg,

Lars Johnsson (M)

Kommunstyrelsens ordförande

Joakim Karlsson (M)

Kretsordförande Moderaterna i Hässleholms kommun