Nyheter

Sommaravslutning på Hovdala slott med Hässleholmsmoderternas partiförening

2017-06-15

Igår arrangerade Hässleholmsmoderaternas partiförening en sommaravslutning på Hovdala slott för alla medlemmar i Hässleholms kommun. På sommaraktiviteteten talade Carl-Johan Sonesson, regionråd för moderaterna samt vice gruppledare för regionfullmäktigegruppen, om moderaternas arbete i regionen. Efter Carl-Johans presentation bjöds medlemmarna på picknick i slottsparken.

Glad sommar önskar Hässleholmsderaternas partiförening!

Ny ordförande i BUN och i BN

2017-06-13

Under gårdagens kommunfullmäktige valdes Stefan Larsson till ny ordförande i Barn- och utbildningsnämnden, BUN, och Kenny Hansson till ordförande i Byggnadsnämnden, BN. Stefan Larsson är idag förvaltningschef för fritidsförvaltningen och Kenny Hansson är kretsordförande för moderaterna i Hässleholms kommun.

Stefan Larsson, ny ordförande i BUN. Bild: Nsk.se

Kenny Hansson, ordförande BN

Alliansen höll pressträff om det rådande politiska läget

2017-05-09

Igår höll Alliansen (Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna) en pressträff om det rådande politiska läget i Hässleholms kommun. Moderaternas gruppledare, Pär Palmgren, bjöd in till, tillsammans med John Bruun (L) och Robin Gustafsson (KD), in den rödgröna oppositionen till samtal för 3 veckor sedan men efter ett antal samtal gick det att konstatera att de rödgröna inte var öppna för att diskutera.

Läs artiklarna från pressträffen:

Förslag på samlingsregering sprack

Svarte Pet­ter-spelet då­ligt för kom­munen

Rödgröna säger nej till samarbete

Alliansens invit fick nobben

 

Medlemsträff på Björket

2017-05-09

Under gårdagen arrangerade Hässleholmsmoderaternas partiförening en medlemsträff på Björksäter (”Björket”) i Hässleholm där familjen Witte berättade om nöjesplatsens historia och om hur de driver verksamheten framåt. Efter föredraget bjöds det på förtäring och det diskuterades aktuell politik med moderaternas gruppledare Pär Palmgren samt intern information från kretsordförande Kenny Hansson.

Nästa medlemsträff bli den 14 juni klockan 18:00 på Hovdala, en aktivitet arrangerad av Hässleholmsmoderaterna men som samtliga moderater i Hässleholms kommun är välkomna på (till självkostnadspris).

  

Skånemoderaternas förbundsstämma

2017-04-24

Den 22 april höll Skånemoderaterna förbundsstämma på Yllan i Kristianstad. Propositioner från förbundsstyrelsen och motioner medlemmarna om allt från trygghet till utredning om p-piller behandlades under dagen. I samband med behandlingen av propositioner och motioner fastställdes ”Skåneprogrammet”, dvs. programmet Moderaterna i Region Skåne ska gå till val på.

Representanter från den moderata kretsen i Hässleholm:

Kenny Hansson, kretsordförande

Pär Palmgren, Hässleholm, gruppledare

Torsten Nilsson, Hässleholm, ordförande Hässleholmsmoderaterna

Erik Berg, Göinge MUF

Axel Heinonen, Göinge MUF, ordförande Göinge MUF

Oliver Nilsson, Göinge MUF, vice ordförande Göinge MUF

Lynn Thulin, Tyringe, ordförande Tyringemoderaterna

Bengt Troedsson, MVG, ordförande MVG

Jörgen Nilsson, MVG

Urban Widmark, Hässleholm

Sandra Troedsson, Göinge MUF

Följ oss